DE DRIE AAPJES

DE DRIE AAPJES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 170 beoordelingen
23 jan 2021 om 19:31 We hadden gamba’s en krokante kip besteld. De gamba’s vonden we niet zo lekker omdat ze helemaal ondergedompeld waren in de olie. De kip was heel lekker.
17 jan 2021 om 23:29 Was super snel vond ik de bezorging. Dus dat was prima, eten was erg lauw, dat dan weer jammer. Verder product is goed. Ik heb vaker besteld hier, heerlijke spareribs alleen nu lauw gekregen eerdere bestellingen goed geweest.
28 dec 2020 om 11:16 Lekker eten, keurig ingepakt en snelle levering!
17 dec 2020 om 22:36 Superkwaliteit
6 dec 2020 om 21:53 Sla naast de saté waardoor alles koud was, en er zat een hele Spaanse peper door de pinda sous, proefde niks meer, zonde want was niet goedkoopste 19 voor saté
5 dec 2020 om 15:05 Heerlijk gegeten en super snel bezorgd.
3 dec 2020 om 20:22 Miscommunicatie tussen thuisbezorgd en restaurant waardoor we 2 x nadat de tijd van bezorging af was gelopen een nieuwe bezorgtijd doorkregen. Eten was super maar jammer dat er dan pepersaus (wat ik echt niet lekker vind) bij zit opv de knoflookboter die
29 nov 2020 om 9:07 erg lekker, zeker kwaliteits eten
26 nov 2020 om 19:55 Super kwaliteit eten, keurig ingepakt en snel bezorgd!!
25 nov 2020 om 21:01 Super lekker gegeten (brood met dip, kipsate en ossenhaas). Snelle bezorging, leuk verpakt en alles smaakte erg vers. Het was echt een restaurantervaring in eigen huis. Aanrader!
21 nov 2020 om 19:45 Alles was prima voor elkaar en erg lekker.
14 nov 2020 om 21:27 Was heerlijk